Tevreden klanten in Den Haag, Rotterdam, Dordrecht en Gouda

Rolluik Zeeland.nl is uw totaal leverancier van aluminium Roma rolluiken in Zuid Holland: inbraakwerende rolluiken, rolhekken, winkel rolluiken, veiligheidsrolluiken, garage rolpoorten en rolluiken voor industriële toepassingen. 
 

Rolluik Zeeland.nl is door decenia lange ervaring uitgegroeid tot de specialist in levering en montage van top kwaliteit Roma rolluiken in Zuid Holland. Standaard zijn onze Roma rolluiken voorzien van de laatste generatie Somfy io motoren welke zijn voorzien van detectie- en optilbeveiliging. 

Onze rolluiken zijn slank van vormgeving en voorzien van de allerlaatste techniek waardoor ze jarenlang probleemloos hun werk doen.  Zonder meerprijs worden onze rolluiken geleverd in de gewenste kleur naar keuze en met een halfonde of vierkante omkasting, waardoor het rolluik volledig aansluit bij de stijl van uw woning.  

 Het hele jaar door energie besparen dankzij Roma rolluiken

De energieprijzen stijgen volgend jaar wederom fors, reden genoeg om na te denken over isolatie verbetering van uw woning. Door het monteren van onze hoogwaardig isolerende rolluiken kunt u tot 30 % op uw energiekosten besparen. In de zomermaanden voorkomen rolluiken dat uw huis opwarmt door het binnenkomende zonlicht, en in de winter zorgen rolluiken dat u de koude buiten houdt en u binnen minder hoeft te stoken om uw huis comfortabel en behaaglijk te houden. Door de stilstaande lucht tussen het rolluik en het glas verdubbeld de isolatiewaarde van uw woning en voorkomt u een torenhoge energierekening. 

De vele voordelen van onze Roma rolluiken: 

  • Standaard voorzien van Somfy io motor uitgevoerd met detectie- en optilbeveiliging. 
  • Onze hoogwaardig isolerende rolluiken leveren in zomer en winter een grote bijdrage aan de isolatie van uw woning. 
  • Standaard heeft u de keuze uit meer dan 1000 Ral kleuren, hiermee sluit uw rolluik volledig aan bij de stijl van uw woning. 
  • Zonder meerprijs heeft u de keuze uit verschillende diktes lamellen.
  • Keuze uit een vierkante, afgeschuinde of halfronde omkasting.
  • Uw rolluik is uitgevoerd met een ultra stille Somfy io motor, standaard geleverd met draadloze wandzender of afstandsbediening.
  • Voorzien van een hoogwaardige poederdercoating welke uw rolluik beschermd tegen weersinvloeden van buiten af. 
  • Volledig afgewerkte montage door rolluik specialisten. 
  • Gratis vakkundig advies aan huis. 
  • Standaard geleverd met 5 jaar volledige garantie en service. 

Naast de isolerende werking hebben rolluiken nog meer voordelen. Zo zijn ze bijvoorbeeld geluiddempend, werken verduisterend en bieden privacy, zijn maximaal inbraakwerend door de geïntegreerde optilbeveiliging en voorkomen het gebruik van een airconditioning in de zomer en verkleuring van uw interieur door invallende Uv-straling.

Gratis vakkundig advies aan huis: 

Onze Roma rolluiken worden volledig voor u op maakt gefabriceerd zodat uw rolluik volledig aansluit bij uw wensen en het karakter van uw woning. Onze rolluiken specialist komt geheel vrijblijvend bij u aan huis voor een maatwerk advies en het opstellen van een offerte. 

Meer info: Tel. 0111-417270

Wesdijk Homestyle Rolluiken

Showroom:
Burgemeester Boumanstraat 1
4306 CP  Nieuwerkerk (Zeeland)
website: www.wesdijkhomestyle.nl