Rolluiken Burgh Haamstede

Rolluiken Zeeland.nl is uw totaal leverancier van aluminium rolluiken in Burgh Haamstede. Onze Roma rolluiken zijn voorzien van een kwalitatief hoogwaardige poedercoating wat deze zeer geschikt maakt voor gebruik in een zilte omgeving zoals in Burgh Haamstede. 

Rolluik Zeeland.nl is door decenia lange ervaring uitgegroeid tot de specialist in levering en montage van top kwaliteit rolluiken in Burgh Haamstede. Standaard zijn onze Roma rolluiken voorzien van de laatste generatie Somfy io motoren welke zijn voorzien van detectie- en optilbeveiliging. 

Onze rolluiken zijn slank van vormgeving en voorzien van de allerlaatste techniek waardoor ze jarenlang probleemloos hun werk doen.  Zonder meerprijs worden onze rolluiken geleverd in de gewenste kleur naar keuze en met een halfonde of vierkante omkasting, waardoor het rolluik volledig aansluit bij de stijl van uw woning.  

Het hele jaar door energie besparen dankzij Roma rolluiken in Burgh Haamstede. 

De energieprijzen in Burgh Haamstede stijgen volgend jaar gemiddeld met € 325,00 per huishouding, reden genoeg om na te denken over isolatie verbetering van uw woning. Door het monteren van onze hoogwaardig isolerende rolluiken kunt u tot 30 % op uw energiekosten besparen. In de zomermaanden voorkomen rolluiken dat uw huis opwarmt door het binnenkomende zonlicht, en in de winter zorgen rolluiken dat u de koude buiten houdt en u binnen minder hoeft te stoken om uw huis comfortabel en behaaglijk te houden. Door de stilstaande lucht tussen het rolluik en het glas verdubbeld de isolatiewaarde van uw woning en voorkomt u een torenhoge energierekening.

De vele voordelen van onze Roma rolluiken: 

  • Onze hoogwaardig isolerende rolluiken leveren in zomer en winter een grote bijdrage aan de isolatie van uw woning. 
  • Standaard geleverd in meer dan 1000 kleuren, hierdoor sluit uw rolluik volledig aan bij de kleurstelling van uw woning. 
  • Keuze uit een vierkante, afgeschuinde of halfronde omkasting.
  • Uw rolluik is uitgevoerd met een ultra stille Somfy io motor, standaard geleverd met draadloze wandzender of afstandsbediening.
  • Het rolluik is voorzien van een versterkte onderlijst en is hiermee optimaal inbraakwerend. 
  • Moderne vormgeving en kleinere omkasting mogelijk (vanaf 138 mm). 
  • Keuze uit 4 verschillende lammellen typen, zonder meerprijs. 
  • Volledig afgewerkte montage door rolluik specialisten. 
  • Gratis vakkundig advies aan huis. 
  • Standaard geleverd met 5 jaar volledige garantie en service. 

Naast de isolerende werking hebben rolluiken nog meer voordelen. Zo zijn ze bijvoorbeeld geluiddempend, werken verduisterend en bieden privacy, zijn maximaal inbraakwerend door de geïntegreerde optilbeveiliging en voorkomen het gebruik van een airconditioning in de zomer en verkleuring van uw interieur door invallende Uv-straling.

GRATIS Somfy Connexoon app ACTIE 2018:

Tijdelijk ontvangt u bij aankoop van twee rolluiken, ritsscreen zonweringen of buitenjaloezieën voorzien van de nieuwste Somfy io motoren een gratis Somfy Connexoon Window app bediening t.w.v. € 169,--.

Intuitief, slim en leuk. Controleer en bedien uw rolluiken via de app op uw smartphone.

De Connexoon Window app is ontworpen om uw leven aangenaam en comfortabel te maken met slechts één klik. Programmeer eenvoudig weekscenario's en simuleer uw aanwezigheid met de timer functie, zodat u uw huis met een gerust hart kan verlaten. Controleer en bedien uw rolluiken op afstand met de Check Home functie en pas ze live aan waar ter wereld u ook bent.  

Gratis vakkundig advies aan huis in Burgh Haamstede: 

Onze Roma rolluiken worden volledig voor u op maakt gefabriceerd zodat uw rolluik volledig aansluit bij uw wensen en het karakter van uw woning. Onze rolluiken specialist komt geheel vrijblijvend bij u aan huis voor een maatwerk advies en het opstellen van een offerte. 

Meer info: Tel. 0111-417270

Wesdijk Homestyle Rolluiken Burgh Haamstede

Showroom:
Burgemeester Boumanstraat 1
4306 CP  Nieuwerkerk (Zeeland)
website: www.wesdijkhomestyle.nl